Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Тибетски Пръстен Шамбала с Инкрустирани Бели Кристали (SHW01)

Тибетски Пръстен Шамбала с Инкрустирани Кристали

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

Повече детайли

Reduced price!
9,99 лв

12,99 лв

Тибетски Пръстен Шамбала с Инкрустирани Кристали


Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите,там където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

В ранни будистки текстове Шамбала се споменава като извор на езотерична мъдрост, място на висша хармония, където цари абсолютната добродетел, мир и спокойствие.

Тази тайнствена земя е родината на мистичните Тибетски Украшения Шамбала.

Тибетски Пръстен Шамбала с Инкрустирани Кристали

Този красив Фън Шуй Тибетски Пръстен Шамбала представлява майсторски изплетена тибетска плитква, в средата на която има едно елегантно топче, с диаметър 10мм., което е обсипано с множество изящни Бели Кристали, които придават неповторим отблясък на светлината. Като естетически завършек на Пръстена Шамбала, в края на пристягащите плетки има две топчета от Хематит. Изключително стилно и изискано бижу за ценителите на изяществото и хармонията. Прекрасно допълнение към традиционните Тибетски Гривни Шамбала.

Значението на цветовете според Фън Шуй
Според учението Фън Шуй цветовата гама, която избираме, ни влияе по един или друг начин. Затова, ако знаем какво значение има всеки цвят, ние ще можем съвсем осъзнато да обличаме подходящите бижута или дрехи в зависимост от нашите желания и стремежи.

Бяло
Във Фън Шуй Бялото е цвят на чистота и невинност, бяла също се счита за един от най-висшите цветове в древните традиции на учението Йога . Висшите учители по Фън Шуй казват, че това е цветът на завършване, крайната мъдрост и усвояване на всички житейски уроци. Бялото на чист бял сняг или в безупречена рокля на красивата булка, чист бял цвят, ни очарова със своя Фън Шуй енергия за невинност и нови възможности. Във Фън Шуй Бялото е цвят, който принадлежи към Фън Шуй елемент на метъла. Фън Шуй енергията на Белия цвят е по-свежа , ясена, чиста и излъчва спокойствие . Бялото е цветът на началото, както и на ясния завършек и край. Според Фън Шуй Белият цвят е отличен за използване както навсякъде в дома си, така и под формата на бижута, особено в контраст с дрехи в ярки цветове, бялото е най-универсален цвят, който може да помогне и да озарява енергията на притежателя си. Като символ на ново начало и чистота, белият цвят се препоръчва и при медитация, тъй като помага да успокои психиката, разпространява лечебни фън шуй вибрации и концентрира ЦИ енергия към притежателя си. С Бял цвят, също така ще попълните вашето подсъзнание с Фън Шуй енергия на все по-разширяващи се възможности за светло ново бъдеще . Във Фън Шуй Белият цвят е един изключителен цвят - той е чист, прост , свеж и много, много мощен. Когато знааете как да го използвате, разбира се!  Използвайте белият цвят правилно и той ще ви помогне да с мощната си енергия за постигане на отлична Фън Шуй хармония.

Описание:

-1 кристално топчете
-10мм Диаметър на всяко топче

- 2 топчета от Хематит
Материал: Кристал, Текстил