Категории

Производители

Поръчайте по телефона

Тибетска Гривна Шамбала с Авантюрин (Камъкът Изцелител на Сърцето, Ума и Душата)

Тибетска Гривна Шамбала с Полускъпоценни Камъни

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите, там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала ...

Повече детайли


19,99 лв

Тибетска Гривна Шамбала с Полускъпоценни Камъни

Според древните тибетски легенди, зад ледените стени на Хималаите, там, където се простират безкрайни пустини и неизследвани планини с върхове по-стръмни от самите Хималаи и почти толкова високи се намира тайнствена земя Шамбала.

В ранни будистки текстове Шамбала се споменава като извор на езотерична мъдрост, място на висша хармония, където цари абсолютната добродетел, мир и спокойствие.

Тази тайнствена земя е родината на мистичните Тибетски Гривни Шамбала.

Гривните Шамбала представляват древно тибетско украшение, носено от будистките монаси в манастирите на далечна Азия, което ползват при медитация за достигане на върховна хармония.

 

Тибетските Гривни Шамбала имат сложна плетка, в която изящно са вплетени скъпоценни камъни, комбинацията, от които влияе върху вашата вътрешна енергия Ци. Поради тази причина е важно да изберете внимателно камъка, който да подхожда най-много на личността ви или да приляга на вашите лични желания или поставени цели.

 

Тибетските Шамбала Гривни са изцяло ръчна изработка. Според Фън Шуй те носят късмет и са отражение на Вашата индивидуална същност. Те са както красиво бижу така и талисман, носещ сила, душевен мир и любов. В Тибет от векове те са амулет за късмет, хармония, здраве и благоденствие от всякакво естество !


Прекрасният дизайн на гривните Шамбала ги превръщат в аксесоар, подходящ за всякакъв повод, както за изискана вечеря, така и за среща навън с приятели. Също така гривните Шамбала са оригинален подарък, с който можете да зарадвате Ваши близки и приятели, а те със сигурност ще оценят такъв жест.

Изключително стилно и изискано бижу за ценителите на изяществото и хармонията.

Гривните Шамбала са любим летен аксесоар на много звезди от Холивуд и редовно можем да ги забележим да красят китките на много филмови знаменитости.

Тибетска Гривна Шамбала с Авантюрин (Камъкът Изцелител на Сърцето, Ума и Душата)

Във Фън Шуй се смята, че като защитен кристал авантюринът отстранява тревожността и страховете и същевременно насърчава положителната нагласа. Повишава самочувствието, създава хармония и баланс, може да се превърне в отличен талисман за късмет, който ще привлече благоприятни възможности в живота ви. Може да донесе неочаквани възможности и в любовта. Помага за изчистване на менталното, емоционалното и етерното тяло.

 Облекчава тревожността, помага за намиране на решения на житейските проблем и съдейства при вземане на правилен избор. Според Фън Шуй Авантюринът привлича професионален успех и поощрява творчеството. Този камък е мощен лечител както на физическо, така и на емоционално ниво, и получава званието "лечител на душата и сърцето". Авантюринът придобива днешната си популярност през XIX век. Освен това е успокояващ полускъпоценен камък. Според Фън шуй приложение: поставен на север стимулира кариерата, на запад - съзидателност.

 

Авантюринът е кварцит със свето зелен, розов, червеникаво-жълт или син цвят със златисти отблясъци от слюдени и хематитови частици. Има твърдост 6-7 по Моос. Кристализира в тригоналната сингония и най-често образува плътни дребнозърнести маси. Принадлежи към групата на силикатите, по химичен състав е силициев двуокис с различни включения. 

Наричат го талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения. Провокира положителни емоции и зарежда с оптимизъм и увереност. Помага за постигане на успех във всеки замислен проект, всяко ново начинание и за привличане на професионален успех. Авантюринът е камъкът на пътешествениците, моряците, бизнесмените, банкерите - на всички предприемчиви хора, които не се боят от риска и вярват в своя успех. В трудни и рискови ситуации предпазва от неприятни случайности и спасява от беда. Наричат го още и „ посредник в любовта” смята се ,че провокира във вашия избраник същите чувства, които изпитвате и вие.

 

 Във Фън Шуй Авантюринът е познат като камъка на добрия късмет и често се използва в ритуали заедно със зелени свещи или се държи при парите за да ги привлича.

 

Нумерологична вибрация: 3

 

 Находища: Бразилия, Индия, Русия

 

 Емоционално Въздействие на Авантюрин: нервност, позитивна енергия, спокойствие, пречистване на емоциите, стрес/ напрежение, творчество, въображение, независимост, баланс.

 

Духовно Въздействие на Авантюрин: изобилие, изцеление, късмет, хазарт

 Лечебно на Авантюрин: оказва благотворно въздействие при главоболие ; при напрежение в очите; при проблемна кожа и изтощена коса. Авантюринът е основен камък за сърдечната чакра, облекчава и успокоява емоциите, дава мир и спокойствие. Използвайте го за любов към себе си, при самота и сърдечна загуба. Авантюринът облекчава тревожността, поражда емоционална безопасност и сигурност.

 

Описание:

 

- 9 топчета от Авантюрин

- Регулируема ширина

- Подходяща за мъже и жени

 

Материал: Зелен Авантюрин, Текстил

Ръчна изработка

С регулируема ширина, подходяща за всякакъв размер ръка!

 Запомнете: “Щастливата” ръка при жените е лявата, а при мъжете – дясната. Носейки накит от полускъпоценен камък на нея Вие усилвате собствената си енергетика.